Een overzicht van al onze voorwaarden

Alles op een rijtje

HeyHo Heldere voorwaarden

 • Wij als HeyHo vinden het belangrijk dat je bewust omgaat met ons gereedschap. Het is van belang dat je gehuurd gereedschap gebruikt zoals in de handleiding vermeld staat. Natuurlijk willen we het altijd zo leuk en makkelijk mogelijk houden, maar er horen wel wat logische regeltjes bij.
 • Hieronder zie je alle zaken die van belang zijn om je ook volgens de regels te laten werken met het gehuurde gereedschap van HeyHo.
 • De algemene voorwaarden

  De algemene voorwaarden geven een goed beeld van wat onze plichten en rechten zijn, maar ook zeker van die van jou als klant.

  Lees ze hier

  Ons cookiebeleid

  Bij gebruik van de website van HeyHo kan door ons of door derde partijen informatie verzameld worden over het gebruik van deze website. Hiervoor wordt door HeyHo gebruik gemaakt van cookies.

  Lees ze hier

  Onze klachtenregeling

  BIj HeyHo nemen we klachten over onze huurmaterialen zeer serieus, maar ook kan er wel eens iets anders zijn dan verwacht bij een aankoop of tijdens ons serviceproces. Dat willen we natuurlijk niet, we voldoen erg graag aan je verwachtingen. Doen we dat niet? Lees dan hier hoe wij het oplossen.

  Lees het hier
 • De disclaimer

  Op het gebruik van de HeyHo website zijn de gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door toegang te verschaffen tot en gebruik te maken van de website stem je in met de toepasselijkheid van onderstaande gebruiksvoorwaarden.

  Lees ze hier

  Het privacybeleid

  Het privacybeleid is van toepassing op elk gebruik van onze website en op alle persoonsgegevens die geregistreerd worden via onze website en andere middelen. Wij nemen onze verplichtingen ten aanzien van privacy en de verwerking en doorgifte van persoonsgegevens zeer serieus. Wij hebben dan ook passende technische en organisatorische maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de overdracht en het bewaren van gegevens veilig verlopen.

  Lees ze hier
Sluiten Hey,